FÖRETAGET

 

Svensk Kontorsmiljö AB är ett företag som har samlat mångårig kompetens inom Ergonomiprodukter och ergonomiska tjänster, Kontorsmöbler och möbelvård.

Vi har samlat ett brett nätverk av leverantörer och kan i dag hjälpa till med de produkter som kunderna efterfrågar. Vi har även tagit fram unika produkter under eget varumärke.

Företaget är beläget på Ekerö strax utanför Stockholm. Vi hjälper kunder i hela landet men fokuserar i första hand på stockholm och mälardalen.

 

Affärsidè

Svensk kontorsmiljö har som affärsidé att demonstrera produkterna ute hos kund, levererera och montera ergonomiprodukter, kontorsmöbler och hygieniska produkter samt tillhandage matt och möbelvård till Sveriges arbetsplatser.

Vi strävar efter att arbeta med de mest kvalitativa produkterna.

Vi tar också fram unika produkter under eget varumärke. De skall vara noga testade för att hålla högsta kvalité.

Vår styrka skall alltid vara vår service, kvalité och kunskap inom respektive område.

 

Miljöpolicy

Vi följer gällande miljölagstiftning, men har som mål att överträffa gällande lagar, förordningar och övriga bestämmelser.

Vi strävar efter att ständigt bli bättre på miljöarbete och minska företagets miljöpåverkan/hitta nya mer miljövänliga alternativ och minimera transporter. Större sändningar av möbler sänder vi ut direkt till kund från leverantören för att minska transporterna.

Vi har genomgång med personalen om hur de kan ta mer hänsyn till miljön i sitt dagliga arbete.

Vi återvinner och sopsorterar.

Vi strävar efter att använda miljömärkta produkter i verksamheten.

Vi använder så lite skadliga ämnen som möjligt och väljer miljövänliga alternativ där så är möjligt.

Vi ställer krav på våra leverantörer och prioriterar produkter som är miljömässiga så länge de inte försämrar den ergonomiska nyttan.

Vi arbetar med att ständigt bli bättre på miljöarbete!

Svensk Kontorsmiljö AB kan återvinna möbler som skall kasseras mot betalning.

Tillagd i varukorgen